Warmwaterproductie

Een optimale warmwaterproductie in jouw huis

Sanitair warm water in een voldoende grote hoeveelheid én op de juiste temperatuur. Het is van fundamenteel belang in onze woningen!

Voor de warmwaterproductie bij je thuis heb je heel wat opties. De keuze hangt af van verschillende criteria, zoals de bestaande verwarmingsinstallatie, de gezinsgrootte en -gewoontes, de beschikbare energie, de kenmerken van de woning enzovoort.

Vakspecialist Willems-Diels heeft oog voor de noden en wensen van jou, onze klant. Wij helpen jou steeds de beste oplossing te kiezen, passend bij jouw situatie.  

Warmtepompboiler

Een warmtepompboiler haalt warmte uit de lucht lucht (binnen-, ventilatie- of buitenlucht) om sanitair water op te warmen. Een warmtepompboiler is ideaal voor huizen waarvan het dak niet geschikt is voor zonnepanelen.

Merken: ATC en Viessmann

Zonneboiler

Een zonneboiler vangt de energie (licht en warmte) van de zon op om sanitair water te verwarmen. Door zonne-energie te gebruiken om dit bad- en douchewater te verwarmen, kan je tot 55% energie besparen op je energiefactuur voor het opwarmen van water.

Merken: Tisun en Viessmann

Over Willems-Diels

Sinds 1967 staan wij garant voor een persoonlijke service en uitstekende kwaliteit in sanitair, verwarming en ecologie.

          Lees meer over ons →

Contacteer ons

Willems-Diels nv
Vaartstraat 150-155
2490 Balen
België

Tel.: 014 81 39 09

info@willems-diels.be

Bekijk onze openingsuren