Radiatoren

Stijlvolle radiatoren

Bij Willems-Diels beschikken we over een ruim assortiment aan radiatoren met een snelle reactietijd. Plan je renovatiewerken? Geen probleem! Met onze radiatoren kan je perfect renoveren, aangezien je gebruik kan maken van bestaande leidingsystemen. Bovendien zijn de radiatoren van Willems-Diels prijstechnisch interessant en van een hoge kwaliteit.

Kies je voor een radiator van Willems-Diels, dan kies je voor een ecologische oplossing. Je radiator verstoppen, zodat deze niet opvalt? Dat is verleden tijd! Wij beschikken over stijlvolle en aantrekkelijke radiatoren, die perfect in jouw interieur passen en bovendien bijdragen aan een energiezuinige woning.

Ons aanbod bestaat uit diverse Stelrad en Jaga types, zoals:

Eco Stelrad Novello

Uniek aan de Stelrad ECO radiator is het concept waarbij de directe instroom van warm water eerst in de voorste plaat plaatsvindt, waardoor deze een hogere temperatuur heeft. Dit zorgt voor meer stralingswarmte, met een hoger comfortgevoel als gevolg. Door de verhoogde stralingstemperatuur aan de voorkant is de achterste plaat een stuk minder warm dan bij andere radiatoren. Er gaat dus minder stralingswarmte verloren door de muur via de achterkant van de radiator. Samengevat betekent dit een verhoging van je comfortgevoel, een daling van de energiefactuur, een verhoging van de efficiëntie van je verwarmingsinstallatie en een vermindering van de CO2 uitstoot.

Ontdek hier alle details

Planar Slim Eco

Deze horizontale, decoratieve radiator heeft een tijdloos design. De volledig egale voorzijde en het verzonken zwart bovenrooster en zijpanelen geven de radiator een onevenaarbare uitstraling. Deze radiator zal je letterlijk en ­ figuurlijk in de verf willen zetten. Door zijn hoogkwalitatieve afwerking geniet je jaar na jaar van een mooie, warme radiator.

Ontdek hier alle details

Planar Style Eco

De horizontale Planar Style ECO radiator is dankzij een seriële paneeldoorstroming (het paneel aan de voorzijde wordt eerst doorstroomd) uitermate geschikt voor lage temperaturen. De ECO technologie genereert een hoge energie-efficiëntie, een maximale straling, een snelle opwarming en een verlaagd warmteverlies aan de muurzijde. In combinatie met het horizontale lijnenspel van de gestileerde vlakke voorzijde creëert de Planar Style ECO een sfeer van sereniteit in een uiterst aangenaam warme omgeving.

Ontdek hier alle details

Jaga - Strada

Warme kracht, super strak: Van zijn vlakke front tot de verticale lijnen van het robuuste rooster: Strada is een streling voor het oog. In deze stoere bekleding huist de Low-H2O technologie met een supergeleidende en ultrasnelle warmtewisselaar voor een lager energieverbruik en een maximale warmteafgifte. Strada kreeg de fel begeerde IF Design Award voor zijn vernieuwende vormgeving. Ook verkrijgbaar met Dynamic Boost Effect (DBE) voor superlage watertemperaturen vanaf 30 °C.

Ontdek hier alle details

Jaga - Linea Plus

Warme kracht, slanke lijn: Linea Plus draagt haar bekleding met stijl. Het is de eerste Award winner onder de radiatoren. Linea Plus beschikt over een discreet en slank design met geperforeerde, naar achter gebogen luchtuitlaat. Het Low-H2O element warmt zuinig en snel. Het vlakke voorpaneel oogt strak en discreet. Hier is geen hoek of kant teveel. Leidingen en ventielen kunnen keurig achter de bekleding verborgen worden. De mantel is gracieus afgewerkt en onopvallend elegant. Antiek of hyperdesign? Linea Plus past altijd.

Ontdek alle details

Jaga - Tempo

Warme kracht, basic stijl: Dé basis voor uw Low-H2O interieur. De Jaga Tempo is een Energy Saver avant la lettre. Een radiator klassieker, maar zeker niet klassiek. Jaga Tempo beschikt over een  eenvoudig te monteren bekleding met het universeel bekende, horizontaal gelijnde voorpaneel. De Jaga Tempo radiator is snel, licht, accuraat en perfect regelbaar. Een ideale oplossing voor een LTV-installatie (laag temperatuurverwarming). Ook verkrijgbaar in vrijstaande uitvoering voor kamerhoge glaswanden. Zijn typische uitstraling maakt hem overal even graag geziene verwarming.

Ontdek hier alle details

Ben je eerder voorstander van een verwarmingsketel op pellets? Ook hiervoor kan je bij ons terecht. Check snel ons aanbod.

Over Willems-Diels

Sinds 1967 staan wij garant voor een persoonlijke service en uitstekende kwaliteit in sanitair, verwarming en ecologie.

          Lees meer over ons →

Contacteer ons

Willems-Diels nv
Vaartstraat 150-155
2490 Balen
België

Tel.: 014 81 39 09

info@willems-diels.be

Bekijk onze openingsuren