Verwarming

Verwarming met een groene knipoog

Met meer dan 45 jaar ervaring is Willems-Diels de referentie op vlak van verwarming. Bij Willems-Diels streven we naar kwaliteit, daarom werken we met A-merken. Wij beschikken over totale verwarmingsconcepten met oog voor duurzaamheid. Hierbij gebruiken we steeds vooruitstrevende producten en nieuwe technologieën.

Willems-Diels draagt zijn steentje bij aan de groene markt. Wij bieden een alternatief voor de traditionele leverancier van gas en stookolie en proberen zo het gebruik van klassieke verwarmingsketels die werken op fossiele brandstoffen te beperken. De prijs van deze brandstoffen verandert regelmatig, aangezien leveranciers de marktprijs zelf in handen hebben.

Onze zuinige verwarmingsketels werken met pellets, een supercompacte ecologische brandstof. Maar ook de stijlvolle radiatoren in ons gamma zijn groen. Zo bieden wij het hele Jaga© assortiment aan. Deze radiatoren hebben veel minder waterinhoud, zijn compact, hebben een optimale verwarmingscapaciteit en werken op lage watertemperatuur. Bij Willems-Diels ligt de nadruk op hernieuwbare energie. Daarom kan je bij ons terecht voor tal van oplossingen, zoals zonneboilers en warmtepompen. Want waarom zou je betalen voor warmte als het je gratis wordt aangeboden? 

Merken:

Over Willems-Diels

Sinds 1967 staan wij garant voor een persoonlijke service en uitstekende kwaliteit in sanitair, verwarming en ecologie.

          Lees meer over ons →

Contacteer ons

Willems-Diels nv
Vaartstraat 150-155
2490 Balen
België

Tel.: 014 81 39 09

info@willems-diels.be

Bekijk onze openingsuren