Toilet

Aangenaam naar het toilet

Iedere badkamer heeft nood aan een comfortabel en kwalitatief toilet. Bij Willems-Diels beschikken we over een ruim aanbod aan toiletten. Of je nu op zoek bent naar een staand toilet of een hangtoilet, wij helpen jou graag verder.

Zelfreinigend toilet

GEBERIT Aquaclean is een combinatie van toilet en bidet en zorgt voor een hygiënische reiniging met zachte waterstraal. Eén simpele druk op de knop schakelt de douchefunctie in, terwijl u gemakkelijk op de toilet blijft zitten. De reiniging met warm water is zachter dan met toiletpapier en dus ideaal voor de gevoelige intieme zone. Je voelt je schoon en fris, telkens als je de douchewc hebt gebruikt. Deze reinigende toiletten zijn ook ideaal voor minder mobiele mensen!

De toilet zonder spoelrand

Met de Rimfree® wandclosets zonder spoelrand zet Sphinx de nieuwe standaard op het gebied van hygiëne en onderhoudsgemak. De unieke spoeltechniek zorgt zelfs bij kleine hoeveelheden spoelwater voor een optimaal spoelgedrag en onberispelijke spoelresultaten. Zonder spoelrand zijn er geen verborgen ruimtes waar zich vuil kan afzetten en ophopen. De binnenkant van het toilet is gemakkelijk stralend schoon te houden. Dat bespaart niet alleen tijd, maar ook water en schoonmaakmiddel.

Over Willems-Diels

Sinds 1967 staan wij garant voor een persoonlijke service en uitstekende kwaliteit in sanitair, verwarming en ecologie.

          Lees meer over ons →

Contacteer ons

Willems-Diels nv
Vaartstraat 150-155
2490 Balen
België

Tel.: 014 81 39 09

info@willems-diels.be

Bekijk onze openingsuren