Douches

Begin of eindig je dag in stijl met een douche van Willems-Diels

Geen tijd voor een uitgebreid bad? Dan biedt een snelle, verkwikkende douche voor jou een handige oplossing om te relaxen na een drukke dag! Bovendien verbruikt een douche minder water en neemt het minder ruimte in beslag, waardoor het ook makkelijk te plaatsen is in een kleinere badkamer. Ben je minder goed te been of verwacht je een kindje? Dan is een inloopdouche vast iets voor jou.

Wist je dat ruim één op de drie Vlamingen zich elke dag doucht én dat steeds meer mensen kiezen voor een gesloten cabine met een douchebak op maat? Dit komt, omdat bij een open douche warmte verloren gaat omwille van de omgevingstemperatuur. Een inloopdouche ziet er enorm fancy uit, maar het nadeel is wel dat het in je badkamer lang vochtig blijft 

Ruime keuze

Ben je op zoek naar een nieuwe douche? Of wil je graag je bad laten vervangen door een douche? Willems-Diels beschikt over een uitgebreid aanbod aan douches met afmetingen van 90x90cm tot twee meter. Van douches met een enkele of dubbele kraan tot regendouches met verlichting, waterval en muziek… Wat jouw wensen ook zijn, wij maken iedere douche volledig op maat van onze klant! Zelfs de douchedeuren worden op maat voorzien van speciaal veiligheidsglas. Bij ons heb je een ruime keuze uit tal van douchebakken, douchewanden en kranen. Bovendien beschikken wij ook over een ruim assortiment doucheaccessoires, zoals klapzitjes, voetsteunen, handgrepen, zeepbakjes enzovoort. 

Gaat jouw voorkeur naar een douchevloer, bak, -of plaat in acryl, quaryl of composiet? Ben je eerder fan van tegels, acrylplaten, glazen panelen of gedecoreerde aluminiumpanelen als douchewand? Ga je voor inbouw of opbouwkranen? Je hebt 1.001 mogelijkheden! Wij helpen jou bij het maken van de juiste keuzes!

Beschikt jouw woning over meerdere verdiepingen en wil je graag een douche op een bepaalde etage? Dat kan! Het warm water van de douche wordt opgevangen in een warmtewisselaar om het aanvoerwater voor te verwarmen. Bekijk zeker onderstaand filmpje.

Wat je ook zoekt, bij Willems-Diels ben je steeds aan het juiste adres.

Over Willems-Diels

Sinds 1967 staan wij garant voor een persoonlijke service en uitstekende kwaliteit in sanitair, verwarming en ecologie.

          Lees meer over ons →

Contacteer ons

Willems-Diels nv
Vaartstraat 150-155
2490 Balen
België

Tel.: 014 81 39 09

info@willems-diels.be

Bekijk onze openingsuren