Baden

Heerlijk ontspannen in het perfecte ligbad

Na een lange, drukke dag heerlijk tot rust komen in een warm bad. Een moment voor jezelf, eventjes weg van alles en iedereen. Kan jij er ook zo van genieten? Ontstressen doe je in de rust van je eigen badkamer. Wij helpen je alvast het juiste bad uit te kiezen.

In ons ruime aanbod vind je baden in diverse stijlen en materialen die passen in elk interieur. Deze kunnen afzonderlijk geplaatst worden of in combinatie met renovatie. Ook voor luxueuze en ergonomische systeembaden, vrijstaand of ingebouwd, kan je bij ons terecht. 

Wij werken met volgende materialen:

Acryl

Acryl voelt warm en comfortabel aan tegen het huidoppervlak. Het is een kunststof waarmee verscheidene vormen gemaakt kunnen worden. De gladde naadloze acryloppervlakken bieden een extra voordeel bij het schoonmaken. Aangezien acryl poriënvrij is en vuil zich nauwelijks hecht aan het materiaal, kunnen deze baden eenvoudig met een zachte doek en water schoongemaakt worden. Sterkere verontreinigingen kunnen verwijderd worden met water en een vloeibare reiniger. Ook is acryl slipvast en houdt het badwater langer warm. Het materiaal heeft een natuurlijke glans en behoudt z’n kleur doordat het kleurvast en UV-stabiel is. 

Quaryl

Quaryl staat bekend om zijn duurzame kwaliteit, exacte inbouw en onderhoudsgemak. Het materiaal bestaat uit kwartszand en acrylhars en kan in iedere willekeurige vorm worden gegoten. Bovendien is Quaryl krasbestendig en kleurecht en kan het materiaal 100% gerecycleerd worden. Kalk en vuil kunnen zich nauwelijks hechten aan het oppervlak, waardoor een permanente glans aanwezig blijft. Quaryl producten zijn slipvast, wat een goed gevoel van veiligheid geeft. Ook houdt quaryl warmte langer vast.

Solid Surface

Solid Surface, letterlijk "duurzaam oppervlaktemateriaal”, bestaat uit 75% acryl-mineraalstof dat zich verbindt tot een opmerkelijk esthetisch en onderhoudsvriendelijk materiaal. Het materiaal is thermisch vervormbaar, waardoor bijna elke vorm gemaakt kan worden. Solid Surface is uitstekend geschikt om sanitair producten van te maken, omdat het geen poriën en naden heeft. Bovendien is Solid Surface bestendig tegen vocht, vlekken en zelfs chemische stoffen. Het materiaal heeft een warme, tijdloze uitstraling en beschikt over een milieuvriendelijk karakter.

Interesse? Breng gerust een bezoekje aan onze showroom! 

Over Willems-Diels

Sinds 1967 staan wij garant voor een persoonlijke service en uitstekende kwaliteit in sanitair, verwarming en ecologie.

          Lees meer over ons →

Contacteer ons

Willems-Diels nv
Vaartstraat 150-155
2490 Balen
België

Tel.: 014 81 39 09

info@willems-diels.be

Bekijk onze openingsuren