Over ons

Over Willems-Diels

Willems-Diels sinds 1967: Een verhaal van positieve evolutie en groei

Willems-Diels te Balen werd in 1967 opgericht als familiebedrijf in verwarming en sanitair. Vader Willems deed de installaties en moeder deed de winkel. In 2003 werd het bedrijf overgenomen door dochter Anja en haar man Bart. Sindsdien is het bedrijf elk jaar verder blijven groeien. In 2008 werd het succes bezegeld door de opening van een tweede toonzaal, het EcoHuis. De keuze voor groene energie en ecologie zal in de toekomst meer en meer een noodzaak worden.

Bij Willems-Diels zijn we gespecialiseerd in het installeren en renoveren van badkamerscentrale verwarming (gas-stookolie-warmtepomp), ventilatiesystemenregenwaterrecuperatiezonne-energie en hout- en pelletkachels.

In een zeer concurrentiële markt is het niet eenvoudig om te blijven groeien. Je moet aandachtig zijn voor marktevoluties. Onze klanten waarderen onze kennis van de nieuwe markt. En om ervoor te zorgen dat al onze medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwste technieken, investeren wij ook sterk in scholing en opleiding op maat. Wij streven ernaar om onze klanten de meest zuinige en milieuvriendelijkste systemen aan te bieden. Daarin begeleiden wij onze klanten van bij het ontwerp tot en met de realisatie van hun droom. Naast een persoonlijke service is ook de flexibiliteit een grote troef.

Wij gaan samen goed voorbereid naar:

  • Uw droombadkamer
  • Uw perfecte verwarming
  • Uw uitgebalanceerde ventilatie
  • Uw waterhelder regenwaterrecuperatiesysteem
  • Uw zonnige zonne-energie
  • Uw warmtepomp
  • Uw gezellige kachel

 

Over Willems-Diels

Sinds 1967 staan wij garant voor een persoonlijke service en uitstekende kwaliteit in sanitair, verwarming en ecologie.

          Lees meer over ons →

Contacteer ons

Willems-Diels nv
Vaartstraat 150-155
2490 Balen
België

Tel.: 014 81 39 09

info@willems-diels.be

Bekijk onze openingsuren